2015-05-15 02:58:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Fontos, hogy éber legyen

Napi horoszkóp május 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Fontos, hogy éber legyen, és figyeljen arra, ami ön körül zajlik. Próbálja megértetni a munkatársaival, vagy a családtagjaival, hogy együttműködve könnyebben célt érnek. Energiáit használja fel konstruktív módon, most nagy dolgokat vihet végbe.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Most hajlamos arra, hogy önzően viselkedjen, és csak a saját érdekeivel számoljon. A gond az, hogy mások is meg akarják szerezni az irányítást, így heves konfliktusok várhatóak a munkahelyén és a családi életében egyaránt. Törekedjen a kompromisszumra, hosszú távon kifizetődőbb, mint az állandó csatározás.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Lehet, hogy céljainak elérése érdekében módosítania kell a tervein, de ez egyúttal javítani fogja esélyeit a sikerre. Most szükség van az alkalmazkodásra, de ha eléggé rugalmas, sikerül megoldania a problémákat.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma adottak a feltételek a hosszú távú tervek előkészítésére. A horoszkópjában most a Plútó dominál, emiatt sokat nyerhet azon, ha önzetlenül viselkedik, és mások érdekeit legalább annyira figyelembe veszi, mint a sajátját.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Személyes konfliktusok és hatalmi harcok származhatnak abból, hogy ön dirigálni akar másoknak – ezt senki sem veszi jó néven… Elképzelhető, hogy mások rovására akar előnyökhöz jutni, ám most kudarcba fullad ez a törekvése. Energiáit a kreativitást igénylő feladatokban tudná a leginkább kamatoztatni.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Most nem alkalmas a pillanat arra, hogy egyedül álljon ki a közösség érdekeiért... Kerülje a konfliktust azokkal, akiktől valamilyen módon függ, akár érzelmileg, akár egzisztenciálisan, mert nem lesz jó vége a velük folytatott vitáknak.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Elsimulnak a konfliktusok a párkapcsolatában és a munkahelyén egyaránt. A csillagállás valamilyen váltást, változást jelez, ám ez is barátságosan, viták nélkül fog zajlani. Alapvetően ez most a személyes fejlődése időszaka.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ha tartózkodik az arroganciától, akkor a mai nap igen termékennyé és sikeressé válhat. Figyeljen a részletekre! Apró gesztusokkal most elnyerheti valaki jóindulatát, ami később igen kedvező lehet.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Előreléphet a karrierjében, sőt, vezető pozícióba is kerülhet. Gördülékenyen haladnak az ügyei, semmiben sem kell fennakadással számolnia. Élvezze a nyugalmat!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Eljött az ideje, hogy magába tekintsen, és végiggondolja a dolgokat. Az önismeretben való elmélyedés eredménye, hogy végre le tudja zárni a múltat. A boldogságának kulcsa, hogy mennyire sikeres most a személyes fejlődésben.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Mindenben kerülje el a túlzásokat, főleg az evészet és ivászat területén, de a szerelemben is. Ez utóbbi különösen nehéz lesz, mivel most komoly sikerei vannak az ellenkező nemnél, és nem lesz könnyű ellenállni a kísértésnek…

Halak: II. 19. - III. 20.
Hajlamos lesz elkényelmesedni, és inkább beéri kevesebbel, csak ne kelljen felhagyni az álmodozással… Pedig anyagi szempontból most javulást érhetne el, ha rá tudná venni magát a munkára.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: